Over ons

Bij Speed Clean Mobile hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het reinigen van gordijnen en raambekleding. We weten dat gordijnen niet alleen een esthetische functie hebben, maar ook belangrijk zijn voor de gezondheid en veiligheid van uw werkomgeving. Daarom zorgen we er met onze mobiele wasunits altijd voor dat uw gordijnen niet alleen schoon, maar ook hygiënisch zijn. Waar nodig behandelen we uw gordijnen ook met een brandwerend middel.

Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat we aan de specifieke eisen van verschillende sectoren te voldoen. Zo zijn we gespecialiseerd in het reinigen van gordijnen en raambekleding voor ziekenhuizen, woonzorgcentra en hotels. In deze sectoren is een schone en veilige omgeving van groot belang, en we dragen graag ons steentje bij aan de gezondheid en het welzijn van de patiënten, bewoners en gasten. Uiteraard werken we altijd volgens de Cirkel van Sinner.

Onze mobiele wasunits zijn speciaal ontworpen om snel en efficiënt gordijnen en raambekleding te reinigen. Onze ervaren professionals komen naar uw locatie om de gordijnen ter plaatse te reinigen, zonder dat u ze hoeft te verwijderen. Hierdoor werkt u gewoon verder zonder onderbreking.