Diensten

Professioneel gordijnen reinigen

Als specialist in het reinigen van raambekleding voor de gezondheidszorg en hospitality houden we er rekening mee dat gordijnen, vitrages en andere raambekleding snel weer worden teruggehangen. We hebben jarenlange ervaring bij ziekenhuizen, woonzorgcentra en hotels. In onze mobiele wasunit zorgen we ervoor dat alle bekleding zo snel mogelijk ter plaatse wordt gewassen. We zijn pas klaar als alle producten weer hygiënisch schoon zijn en terughangen op de juiste plek.

Brandwerende gordijnen

Wanneer brandveiligheid een prioriteit is, kan het impregneren van gordijnen met een brandwerend middel van belang zijn. Het impregneren van gordijnen met een extra brandwerend middel vermindert het risico op brand en zorgt ervoor dat de gordijnen minder snel vlam vatten. Dit is vooral belangrijk in gebouwen zoals woonzorgcentra, hotels en ziekenhuizen, waar het aantal mensen dat het gebouw gebruikt hoog is en de veiligheid van de aanwezigen de hoogste prioriteit heeft. Door het impregneren van de gordijnen met een extra brandwerend middel, wordt de kans op een brand verminderd en kan de schade die een brand veroorzaakt worden beperkt.

Mobiele wasserij

Wij zijn trots op onze unieke wasbussen die speciaal zijn ontworpen om ‘on the road’ snel en efficiënt gordijnen te reinigen. Deze wasbussen zijn volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om u te voorzien van een professionele en kwalitatieve reinigingsservice. Met de wasbus kunnen we de meest voorkomende soorten raambekleding reinigen, van rolgordijnen en jaloezieën tot gordijnen en draperieën. Onze mobiele service stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken, waardoor we u tijd en geld besparen.

Inventarisatie

Bij het reinigen, vervangen of repareren van raamdecoratie is het belangrijk om te weten wat er precies aanwezig is in een ruimte. Daarom maken wij bij onze service altijd een inventaris van de gordijnen, jaloezieën en draperieën in de betreffende ruimte. Dit geeft ons niet alleen een overzicht van wat er vervangen, gerepareerd of gereinigd moet worden, maar het stelt ons ook in staat om een op maat gemaakt plan te maken voor onze klanten. Door deze service standaard aan te bieden, zijn we altijd goed voorbereid en kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden.

Duurzaamheid voorop

Bij al onze handelingen houden we rekening met de impact op het milieu. We reinigen zo duurzaam mogelijk, gebruiken bij voorkeur producten die biologisch afbreekbaar zijn en maken slimme routes om zo weinig mogelijk kilometers te rijden. Om effectief en efficiënt schoon te maken, houden we rekening met de Cirkel van Sinner. Zo kijken we naar het reinigingsmiddel, de mechanische actie, temperatuur en tijd. De combinatie van deze 4 factoren bepaalt hoe proper een product of oppervlakte wordt.